Katell.nl | 9 december 2020 – Quatre jours d’Aznavour – Amsterdam
16322
post-template-default,single,single-post,postid-16322,single-format-standard,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive
 

9 december 2020 – Quatre jours d’Aznavour – Amsterdam

9 december 2020 – Quatre jours d’Aznavour – Amsterdam

Charles Aznavour, de zanger, de componist, de tekstschrijver. De man die uiteindelijk Frankrijk en heel de wereld veroverde met zijn prachtige liedjes en stem. Wij vieren zijn muziek en leven.

Zijn rijke oeuvre wordt 3 dagen lang bezongen door zangers Philippe Elan, Katell Chevalier, Flip Noorman en Britta Maria. Met een band onder leiding van pianist Maurits Fondse, bassist Eric van de Westen en met violist Sietse van Gorkom van het Red Limo String Quartet.

Ze spelen de prachtigste chansons van Aznavour en vertellen over zijn leven: zijn strijd om zanger te worden, want Frankrijk wilde in eerste instantie niets van hem weten, zijn schrijftalent, hij schreef o.a. ook liedjes voor Edith Piaf, zijn volhardendheid en zijn uiteindelijke triomf.

Van diepe ontroering naar opzwepende ritmes: van La Bohème, Hier Encore, la Mama, Emmenez-moi, Comme ils disent naar Les Comédiens.

Emmenez-moi au bout de la Terre…

In theater de Roode Bioscoop!

Meer informatie0