Katell.nl | 1 februari 2020 – Club Dauphine Amsterdam
16324
post-template-default,single,single-post,postid-16324,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive
 

1 februari 2020 – Club Dauphine Amsterdam

1 februari 2020 – Club Dauphine Amsterdam

Paris Panache! Van Piaf tot Stromae

 

Ode aan La France van Piaf tot Stromae

Op zaterdag 1 februari gaan we samen met een groot aantal artiesten, waaronder bekende winnaars van het jaarlijkse Concours de la Chanson Alliance Fran├žaise zoals Katell Chevalier en Alderliefste, een avond verzorgen in Club Dauphine-stijl.

Met een heerlijk diner, prachtige liedjes en meezingers maar, zodra de tafels aan de kant zijn, ook dansbare nummers. Overbekende en iets minder bekende liedjes zullen elkaar aflossen en ook de accordeon zal uiteraard niet ontbreken. We noemen de avond Paris Panache. Mis het niet. Nous vous verrons alors!

Paris Panache! Van Piaf tot Stromae – 1 Feb