Katell.nl | 13 juli 2018 – Deux Voix – Valkenburg
16009
post-template-default,single,single-post,postid-16009,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive
 

13 juli 2018 – Deux Voix – Valkenburg

13 juli 2018 – Deux Voix – Valkenburg

Openluchttheater Valkenburg – 20:30 uur

http://www.openluchttheater-valkenburg.nl/agenda/katell-deux-voix-brell-stromae/

Jacques Brel en Stromae; twee grote zangers, een van toen, een van nu. Beiden met muziek waar je niet om heen kunt; maatschappijkritisch, opzwepend, ontroerend. De Frans-Nederlandse zangeres Katell Chevallier maakte met haar sensationele vertolking van Stromae’s Formidable tijdens de Voice of Holland in 2016 een onvergetelijke indruk. Nu brengt ze samen met haar band het wereldberoemde repertoire van deze twee grootheden samen in een uniek theaterconcert.